Contact

Riviervismarkt 5
2513 AM Den Haag

info@samenhier.nl
070 763 14 98

In reactie op de maatregelen van de Nederlandse overheid om de verspreiding van het Corona COVID-19 virus tegen te gaan en om de gezondheid en veiligheid van onze medewerkers te beschermen, hebben wij besloten om ons kantoor t/m 19 mei te sluiten. De medewerkers van Justice and Peace zullen doorwerken vanuit huis om ons initiatief Samen Hier en onze partners en deelnemers zoveel als binnen deze omstandigheden mogelijk is te ondersteunen. Op onze sociale media kanalen zullen we hierover blijven communiceren.

Wij zijn bereikbaar via info[at]justiceandpeace.nl of info[at]samenhier.nl. De medewerkers zijn bereikbaar via hun e-mailadressen. Ons werk voor het empoweren van change makers gaat altijd door! We willen iedereen bedanken voor het begrip.

Voor meer informatie omtrent het Corona COVID-19 virus in Nederland, ga naar https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19

Team Justice and Peace Nederland

Aanmelden Samen Hier

Wil jij samen met vrienden, familie of bijvoorbeeld collega’s op een persoonlijke manier een nieuwkomer of gezin wegwijs maken in Haarlem, Almere, Den Haag of Rotterdam?

Nieuwsbrief Samen Hier

Blijf op de hoogte van al het nieuws over Samen Hier.

*Deze informatie helpt ons om het Samen Hier project mogelijk naar andere steden uit te breiden.